main menu

Meer bezoekers SEO

Zoekmachine optimalisatie

Waspin optimaliseert (Search Engine Optimisation - SEO) uw website binnen de richtlijnen van zoekmachines voor o.a. 's-werelds populairste zoekmachine Google. Zo zal uw website vaker en hoger op de resultaatpagina's komt te staan. Hoge plaatsing op relevante zoekwoorden levert merkbaar meer bezoekers op.

Waspin heeft de technische kennis om uw website onmiddellijk te laten opnemen in de zoekmachines; bovendien weten we alles over zoekmachine optimalisatie en hoe de zoekmachines werken.

De te nemen stappen voor zoekmachine optimalisatie (SEO) zien er als volgt uit;

  • optimalisatie van de inhoud,
  • de juiste links naar uw website,
  • technische optimalisatie van de code.

Géén truukjes of ongeoorloofde technieken bij Waspin. Enkel toegestane technieken welke de inhoud beter door de zoekmachine indexeerbaar maakt.

Dit garandeert beter posities in o.a. Google, Yahoo, Ilse, etc. die ook werken op langere termijn.

Naast zoekmachineoptimalisatie zijn er meer mogelijkheden om uw website te promoten. Zo kan er bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van "tip een vriend".

Tip een vriend

Dit geeft uw bezoekers de mogelijkheid hun vrienden en kennissen op een eenvoudige manier een tip te mailen vanaf uw website. U maak op deze manier gebruik van de netwerken van uw bezoekers om zo uw bereik te vergroten.

Er is meer...

Naast de diverse promotiemogelijkheden die er binnen ontwerp en content zijn, kan Waspin u tevens van dienst zijn bij doorlopende promotie van uw website.

Meer infomatie gewenst? Neem dan contact met ons op.

Waspin belooft u geen gouden eieren, maar wel hetgeen dat daadwerkelijk beïnvloedbaar is.

Google verwijdert websites van bedrijven

Een 35-tal bedrijven dat klant is van internetbedrijf T. uit Den Bosch is niet langer via zoekmachine Google terug te vinden. T. gebruikt verborgen informatie om klanten hoger op de ranglijst van de 's werelds populairste zoekmachine te krijgen. Die techniek is strijdig met Google's richtlijnen. Om dezelfde reden waren eerder enkele klanten van internetbedrijf C. door Google bestraft. bron: Telegraaf, 02-08-05