main menu

Tarieven

Kwaliteit tegen eerlijke prijzen

Waspin Internet probeert steeds een eerlijke prijs kwaliteit verhouding te hanteren. Dit wil niet zeggen dat wij steeds het goedkoopst zijn. We streven naar een minimum niveau op vlak van kwaliteit en haken af als dit budgettair niet mogelijk blijkt.

Regelmatig krijgen wij de vraag: 'wat kost een website?'. Meestal is het antwoord niet zomaar te geven. Websites zijn maatwerk, waarbij vele factoren de prijs bepalen. Wij kunnen dus pas een eerlijke offerte opmaken, op het moment dat uw project concrete vormen heeft aangenomen.

Om die reden krijgt u bij collega's dikwijls een vage basisprijs in de offerte die achteraf tijdens het productieproces wordt aangepast, en dat is natuurlijk niet wat u wilt.

Waspin is zich hiervan bewust en legt u na een projectbespreking steeds een all-in offerte voor, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Opbouw personeelskosten en uurloon

Omdat Waspin Internet opschaald met freelancers, zijn we niet verplicht om vaste personeelskosten te berekenen in de kostprijs van uw project. U betaalt enkel die personen die nodig zijn voor de realisatie. Dat kan best een aardig verschil maken.

Deze manier van werken maakt het mogelijk om de prijs te drukken en toch eerlijke lonen uit te betalen aan onze medewerkers.

Waspin Internet werkt op basis van fixed price of op uurtarief. Wij berekenen een uurtarief van € 70,- per uur. Note: het uurtarief van freelance specialisten kan afwijken van ons uurtarief.

Meer infomatie gewenst? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Waspin Internet heeft de kennis in huis voor specifieke innovatieve oplossingen, zowel voor MKB als voor grote ondernemingen. Op basis van maatwerk biedt Waspin een full-service dienst aan, waarbij wij strategie, marketing en internet bundelen tot één concept.

Wat uw wensen ook zijn, Waspin kan het realiseren. Van een eenvoudige en voordelige website tot complexe en databasegestuurde webwinkel. Hierbij kan worden gekozen voor maatwerkoplossingen, of er kan gebruikt worden gemaakt van bestaande "open source" pakketten.

Middels een of meer voorgesprekken gaan wij opzoek naar de best passende oplossing.

Ook in de realisatiefase zijn wij geen geïsoleerd bedrijf vol whizzkids, maar kiezen juist voor een doorlopende interactie, waarbij Waspin met u blijft afstemmen via o.a. ons testdomein tot de dag van oplevering.